logo
ua
headerIcon

Відстежити посилку вантаж UPS Україна Київ

Відстежити посилку вантаж UPS Україна Київ

Відстежити посилку вантаж UPS Україна Київ

( 1 ) Міжнародна служба доставки UPS - відстежити посилку онлайн. Для того щоб відстежити місце перебування посилки в Україні або будь-якій іншій країні вам потрібно підписатися на розсилку на сайті або відстежувати її самостійно, використовуючи номери накладної (трекінг номер). Займатися питаннями оформлення міжнародних відправлень, ви можете самостійно або звернувшись за допомогою в компанію "SEMERO". Завдяки високій якості послуг, які ми надаємо, наші клієнти економлять час і кошти, отримуючи можливість сконцентруватися на продажах і розвитку власного бізнесу.

В Україні офіс UPS знаходиться в Києві. За допомогою UPS (ЮПС) здійснюється доставка посилок і документів, вантажів з України в будь-яку точку світу до дверей одержувача, в найкоротші терміни.

Кожна доставка товару з-за кордону, проходить митне оформлення і вам необхідно знати митні процедури з оформлення посилки:

  • Перевізник не несе відповідальність за митне оформлення вашого вантажу.
  • Терміни зберігання на складі перевізника до 30 днів - понад 30 днів, повертається в країну відправлення (за ваш рахунок).

Компанія "SEMERO" - це команда професійних митних брокерів, які надають повний пакет послуг з митного оформлення вантажів і посилок.

Він охоплює: перевірку документів на вантаж, прорахунок митних платежів, подання та оформлення митної декларації.

Робота з нами це:

  • Максимально швидке оформлення.
  • Віддалена система роботи.

Компанія "SEMERO" - митний брокер м. Київ, район ст. метро "Почайна" Петрівка.

На складі ЮПС посилка зберігається до 5 днів безоплатно, тож якщо у Вас немає чіткого плану проведення митних процедур, заощаджуйте час і кошти - зверніться по допомогу до компанії "SEMERO".

Популярні сервіси

Митний брокер у Києві

Замовляючи товари з-за кордону, велика ймовірність того, що рано чи пізно вам доведеться мати справу з митницею. Завдання митних о...
Митний брокер у Києві
Калькулятор