logo
ua
headerIcon

Доставка посилок на FBA Amazon з України 3-4 дні

Доставка посилок на FBA Amazon з України 3-4 дні

Доставка посилок з України на Amazon FBA (США)

( 1 ) Відправляючи посилки з компанією «Semero», ви отримуєте не тільки саму доставку, а й послуги із заповнення всіх супровідних документів і накладних, ми самостійно підготуємо необхідний пакет документів для митного контролю, проведемо митне очищення в США, а також доставимо вашу посилку до дверей складу Амазон. Ми добре розуміємо всі процеси митного оформлення юридичних і фізичних осіб. Під час відправлення вашого товару, ви отримуєте трек номер для відстеження, який необхідно буде внести до вашого акаунту на Amazon, для інформування про прибуття посилки. Терміни експрес доставки 3-4 дні. Наш офіс розташований за адресою: м. Київ, пр-т Степана Бандері 6.

Як відправити посилку на Amazon?

Перед відправкою з України в США на склад Amazon FBA важливо уважно прочитати всі вимоги FBA. Правильно вказати ярлики, тип, колір, розмір, кількість, упаковку, ідентифікатор доставки. Необхідно наклеїти ідентифікатор доставки, наданий вам від Amazon, на товар, який є вашою відправкою. У різних країнах Amazon має різні вимоги.

Amazon – не є імпортером, Amazon не сплачуватиме імпортне мито. Тому вам потрібно буде сплатити імпортне мито самостійно, або вибрати компанію, яка зможе сплатити імпортне мито замість вас.

Наша компанія пропонує весь спектр послуг з доставки посилок з України. Міжнародна експрес доставка вантажів наш основний вид діяльності. Ми гарантуємо якість і надійну співпрацю. Ви будете спокійні, адже ми доставимо вашу посилку в повній цілості.

Компанія «Semero» може взяти на себе всі питання, пов'язані з відправленням посилки на Amazon.

Ми пропонуємо:

Якщо вам необхідна міжнародна експрес доставка вантажів у США на склад Амазон, наша компанія надасть максимально зручні умови.

Ми допоможемо відправити посилку, забезпечимо повний документальний супровід і зможемо забезпечити доставку в будь-яку країну. Щоб одержувач вчасно отримав ваше відправлення необхідно правильно оформити пакет документів.

Важливо звернути увагу на законодавство країни, в яку здійснюється відправлення. У кожної країни існують свої обмеження щодо ввезення продукції та проходження контролю. У разі відмови одержувача від посилки вам доведеться заплатити подвійну ціну за повернення товару.

Вартість експрес-доставки посилки з України на склад Амазон США вагою 50-70кг – 500 UAH /кг.

Популярні сервіси

Митний брокер у Києві

Замовляючи товари з-за кордону, велика ймовірність того, що рано чи пізно вам доведеться мати справу з митницею. Завдання митних о...
Митний брокер у Києві
Калькулятор