logo
ua
headerIcon

Як сплатити мито за посилку DHL, UPS і FedEx

Як сплатити мито за посилку DHL, UPS і FedEx

Як сплатити мито за посилку DHL, UPS і FedEx

( 1 ) Якщо ви замовляєте товари, предмети особистого користування, комерційні вантажі і, взагалі, будь-що з-за кордону, то вам необхідно знати кілька правил і алгоритмів роботи служб доставки і митниці, щоб гарантувати, що ваша посилка прибуде в Україну вчасно і у вас не виникне жодних проблем з митними органами. Знати ці правила вкрай важливо, тому що їхнє порушення може загрожувати вам щонайменше затримкою посилки на митниці, а щонайбільше – штрафом, конфіскацією або відправленням вашого замовлення назад відправникові за ваш рахунок.

Що потрібно знати про доставку посилок і вантажів в Україну?

Насамперед, ви маєте розуміти, що кур'єрські служби доставки, такі як DHL, UPS, FedEx, TNT та інші, не несуть відповідальності за ваш вантаж після доставки його на митницю.

Якщо вартість вашої посилки або вантажу перевищує безмитний ліміт у 150 євро, то ви зобов'язані пройти митне оформлення.

Митне оформлення являє собою надання митним органам усіх необхідних супровідних документів і сплату мита.

Розрахувати розмір мита і сплатити його, ви можете самостійно або звернувшись за допомогою до фахівців митно-брокерської компанії «Semero».

Залежно від специфіки ввезеного вами вантажу, його вартості та вашого юридичного статусу (юридична або фізична особа) розрахунок мита може відрізнятися.

Як оплатити розмитнення в Україні?

Для оплати вам знадобиться така інформація.

Реквізити митниці КИЇВ для посилок DHL UPS TNT FedEx:

Київська митниця Держмитслужби:

  • Код банку (МФО ДКСУ): 899998
  • Номер рахунку: UA518999980355789089803466700
  • Код ЄДРПОУ: 43997555

Варіанти здійснення оплати:

  • Перейдіть за посиланням, вкажіть повні ПІБ, паспортні дані платника (одержувача) посилки, номер телефону та суму мита: https://easypay.ua/ua/partners/kyyivska-mytnytsya
  • За реквізитами митниці через Приват24 або Monobank пошук за номером рахунку.

Обов'язково зберігайте чек про оплату, гроші надходять, як правило, протягом 2-3 годин на розрахунковий рахунок митниці, після чого, митні органи зможуть оформити і видати вашу посилку.

Популярні сервіси

Митний брокер у Києві

Замовляючи товари з-за кордону, велика ймовірність того, що рано чи пізно вам доведеться мати справу з митницею. Завдання митних о...
Митний брокер у Києві
Калькулятор