logo
ua
headerIcon

✈️ Експрес Авіадоставка посилок, вантажів і товарів з Китаю в Україну на компанію

✈️ Експрес Авіадоставка посилок, вантажів і товарів з Китаю в Україну на компанію

Авіадоставка посилок, вантажів і товарів з Китаю в Україну на компанію

( 1 ) Авіадотавка - це послуга перевезення товарів і вантажем повітряним шляхом, а саме за посередництвом літака. Можна сказати, що для широкого кола споживачів вона з'явилася досить недавно, але вже завоювала величезну популярність. Це пов'язано з неймовірною швидкістю доставки, яка ще кілька років тому могла здатися фантастикою. Один із найбільш затребуваних напрямків авіадоставки - це, звісно ж, Китай. Міф про низьку якість їхньої продукції відійшов у минуле, і тепер товари з Китаю знову заполонили не тільки Україну, а й увесь світ.

Послуги міжнародної доставки по всьому світу пережили величезний колапс під час пандемії COVID-19. У той час товарообіг між країнами різко знизився, а терміни доставки в тій самій Україні становили від 5 до 10 днів.

Сьогодні військові дії також накладають відбиток на товаропотік із Китаю, але труднощів із кожним днем стає дедалі менше, а строки доставки повертаються до більш прийнятних величин.

На сьогодні оптимально відправляти дрібні посилки до 70 кг експрес-доставкою з номером для відстеження. При цьому сервіс від дверей до дверей входить у вартість доставки з Китаю в Україну.

Перш ніж формувати замовлення з Китаю в Україну зверніться до фахівця митно-брокерської компанії "Semero", це допоможе вам уникнути значної кількості проблем при доставці товару з Китаю в Україну.

Форма оплати за доставку з Китаю (Пекіна, Гуанджоу, Шеньжень, Шанхай, Іу) в Україну за безготівковим розрахунком. Ми готуємо повний пакет документів для митного оформлення.

Робота з "Semero" - це гарантія швидкого і безпроблемного доставлення посилок з Китаю в Україну.

Популярні сервіси

Митний брокер у Києві

Замовляючи товари з-за кордону, велика ймовірність того, що рано чи пізно вам доведеться мати справу з митницею. Завдання митних о...
Митний брокер у Києві
Калькулятор