logo
ua
headerIcon

✈️ Авіадоставка для Бізнесу - доставка вантажів і товарів з Китаю , США в Україну

✈️ Авіадоставка для Бізнесу - доставка вантажів і товарів з Китаю , США  в Україну

Авіадоставка посилок, вантажів і товарів з Китаю , США в Україну для бізнесу

( 1 ) Авіадоставка для бізнесу - найкраще рішення перевезення товарів і вантажів в терміни до 10 днів . Підходить як правило для товарів з не великою вагою , що потребують швидкої доставки до отримувача . Також рекомендуємо експрес доставку для посилок вагою до 70 кг це пов'язано з неймовірною швидкістю доставки, як приклад Китай Україна від дверей до дверей за 3 дні . Один із найбільш популярних напрямків авіадоставки - це Китай , США .

Послуги міжнародної авіа доставки по всьому світу для України сьогодні можливий завдяки логістичним рішенням авіаперевізників. Під час військового стану в Україні , вся авіа логістика для України зконцентрувалась в країнах Європейського Союзу , що дає змогу наземним транспортом довозити в Україну кінцевому замовнику .

Сьогодні військові дії також накладають відбиток на терміни з Китаю в Україну , але кожним днем стає дедалі менше, а строки доставки зменшуються до більш прийнятних величин.

Для швидкої експрес доставки не великих посилок як для бізнесу так і для фізичних осіб використовуємо курьєрську службу доставки DHL Express , що дає змогу швидко отримати вантаж чи посилку в найкоротші терміни , як правило дана послуга актуально для вантажів вагою до 70 кг .

На сьогодні оптимально відправляти дрібні посилки до 70 кг експрес-доставкою з номером для відстеження. Сервіс від дверей до дверей входить у вартість доставки з Китаю в Україну , але митні процедури це окрема стаття витрат , що не входить у вартість самого перевезення.

Якщо у вас є замовлення з Китаю в Україну зверніться до фахівця митно-брокерської компанії "Semero", це допоможе вам уникнути значної кількості проблем при доставці товару з Китаю або США в Україну.

Форма оплати за доставку з Китаю (Пекіна, Гуанджоу, Шеньжень, Шанхай, Іу) в Україну за безготівковим розрахунком. Ми готуємо повний пакет документів для митного оформлення.

Робота з "Semero" - це доставка на ваших умовах .

Популярні сервіси

Калькулятор